Over ons

Ons bedrijf is het vertrouwde adres voor alle voorkomende timmerwerken. Ook de meest uiteenlopende onderhouds- en renovatiewerkzaamheden in en om uw woning zijn bij ons in de beste handen.

We laten u graag even kennis maken met eigenaar en drijvende kracht achter dit jonge en dynamische bedrijf Wouter Vleij. Na voltooiing van zijn middelbare schoolopleiding gericht op de bouw, heeft hij zijn vakdiploma timmerman behaald. Daarna is hij gaan werken bij een middelgrote onderneming in Vlaardingen gespecialiseerd in onderhouds- en renovatiewerken. Daar heeft hij in de jaren dat hij er werkte een enorme schat aan ervaring opgedaan. Hij werd ingezet voor vele uiteenlopende projecten, groot en klein. Wouter is ook opgeleid voor het verrichten van vele soorten van (bijkomende) werkzaamheden zoals tegelwerk en aanleg van sanitair.

Door de jaren heen heeft Wouter veel ervaring opgedaan in diverse takken van de bouwsector. Door scherpte offertes en het leveren van vakwerk weten veel mensen Vleij timmer- en onderhoud inmiddels goed te vinden.